تحقیق در مورد پروتکل ها و DNS
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 32 صفحه
قسمتی از متن .doc :
آموزش DNS 1
تاریخچه DNS 2
پروتکل DNS 2
پروتکل DNS و مدل مرجع OSI 2
DNS 3
Flat NetBios NameSpace 4
اینترفیس های NetBIOS و WinSock 5
اینترفیس Winsock 5
استفاده از نام یکسان دامنه برای منابع اینترنت و اینترانت 8
استفاده از اسامی متفاوت برای دامنه ها ی اینترنت و اینترانت 9
Reverse Lookup Zones 11
آشنائی با پروتکل HTTP 12
پروتکل HTTP چیست ؟ 12
توضیحات : 13
پروتکل HTTP : یک معماری سرویس گیرنده و سرویس دهنده 15
پاسخ سرویس دهنده 15
توضیحات : 16
آشنائی با پروتکل های SLIP و PPP 17
PPP نسبت به SLIP دارای مزایای متعددی است : 17
وجه اشتراک پروتکل های PPP و SLIP 18
نحوه عملکرد یک اتصال SLIP و یا PPP 18
آشنائی با پروتکل FTP ( بخش اول ) 19
پروتکل FTP چیست ؟ 19
ویژگی های پروتکل FTP 19
اموزش FTP 23
Passive Mode 25
ملاحضات امنیتی 25
Passive Mode و یا Active Mode ؟ 25
پیکربندی فایروال 26
و اما یک نکته دیگر در رابطه با پروتکل FTP ! 26
پروتکل TCP/IP 26
پروتکل های موجود در لایه Network پروتکل TCP/IP 27
پروتکل های موجود در لایه Application پروتکل TCP/IP 27
سیستم پست الکترونیکی واقعی 28
سرویس دهنده SMTP 29
سرویس دهنده POP3 31
ضمائم 32
منابع: 32
آموزش DNS
DNS از کلمات Domain Name System اقتباس و یک پروتکل شناخته شده در عرصه شبکههای کامپیوتری خصوصا اینترنت است . از پروتکل فوق به منظور ترجمه اسامیکامپیوترهای میزبان و Domain به آدرسهای IP استفاده میگردد. زمانی که شما آدرس www.srco.ir را در مرورگر خود تایپ مینمائید ، نام فوق به یک آدرس IP و بر اساس یک درخواست خاص ( query ) که از جانب کامپیوتر شما صادر میشود، ترجمه میگردد .
تاریخچه DNS
DNS ، زمانی که اینترنت تا به این اندازه گسترش پیدا نکرده بود و صرفا در حد و اندازه یک شبکه کوچک بود، استفاده میگردید. در آن زمان ، اسامیکامپیوترهای میزبان به صورت دستی در فایلی با نام HOSTS درج میگردید . فایل فوق بر روی یک سرویس دهنده مرکزی قرار میگرفت . هر سایت و یا کامپیوتر که نیازمند ترجمه اسامیکامپیوترهای میزبان بود ، میبایست از فایل فوق استفاده مینمود. همزمان با گسترش اینترنت و افزایش تعداد کامپیوترهای میزبان ، حجم فایل فوق نیز افزایش و امکان استفاده از آن با مشکل مواجه گردید ( افزایش ترافیک شبکه ). با توجه به مسائل فوق، در سال 1984 تکنولوژی DNS معرفی گردید .
پروتکل DNS
DNS ، یک بانک اطلاعاتی توزیع شده است که بر روی ماشینهای متعددی مستقر میشود ( مشابه ریشههای یک درخت که از ریشه اصلی انشعاب میشوند) . امروزه اکثر شرکتها و موسسات دارای یک سرویس دهنده DNS کوچک در سازمان خود میباشند تا این اطمینان ایجاد گردد که کامپیوترها بدون بروز هیچگونه مشکلی، یکدیگر را پیدا مینمایند . در صورتی که از ویندوز 2000 و اکتیو دایرکتوری استفاده مینمائید، قطعا از DNS به منظور ترجمه اسامیکامپیوترها به آدرسهای IP ، استفاده میشود . شرکت مایکروسافت در ابتدا نسخه اختصاصی سرویس دهنده DNS خود را با نام ( WINS ( Windows Internet Name Service طراحی و پیاده سازی نمود . سرویس دهنده فوق مبتنی بر تکنولوژیهای قدیمیبود و از پروتکلهایی استفاده میگردید که هرگز دارای کارایی مشابه DNS نبودند. بنابراین طبیعی بود که شرکت مایکروسافت از WINS فاصله گرفته و به سمت DNS حرکت کند .
از پروتکل DNS در مواردی که کامپیوتر شما اقدام به ارسال یک درخواست مبتنی بر DNS برای یک سرویس دهنده نام به منظور یافتن آدرس Domain مینماید ، استفاده میشود .مثلا در صورتی که در مرورگر خود آدرس www.srco.ir را تایپ نمائید ، یک درخواست مبتنی بر DNS از کامپیوتر شما و به مقصد یک سرویس دهنده DNS صادر میشود . ماموریت درخواست ارسالی ، یافتن آدرس IP وب سایت سخاروش است.
پروتکل DNS و مدل مرجع OSI
پروتکل DNS معمولا از پروتکل UDP به منظور حمل داده استفاده مینماید . پروتکل UDP نسبت به TCP دارای overhead کمتری میباشد. هر اندازه overhead یک پروتکل کمتر باشد ، سرعت آن بیشتر خواهد بود. در مواردی که حمل داده با استفاده از پروتکل UDP با مشکل و یا بهتر بگوئیم خطاء مواجه گردد ، پروتکل DNS از پروتکل TCP به منظور حمل داده استفاده نموده تا این اطمینان ایجاد گردد که داده بدرستی و بدون بروز خطاء به مقصد خواهد رسید .
فرآیند ارسال یک درخواست DNS و دریافت پاسخ آن ، متناسب با نوع سیستم عامل نصب شده بر روی یک کامپیوتر است .برخی از سیستمهای عامل اجازه استفاده از پروتکل TCP برای DNS را نداده و صرفا میبایست از پروتکل UDP به منظور حمل داده استفاده شود . بدیهی است در چنین مواردی همواره این احتمال وجود خواهد داشت که با خطاهایی مواجه شده و عملا امکان ترجمه نام یک کامپیوتر و یا Domain به آدرس IP وجود نداشته باشد. پروتکل DNS از پورت 53 به منظور ارائه خدمات خود استفاده مینماید. بنابراین یک سرویس دهنده DNS به پورت 53 گوش داده و این انتظار را خواهد داشت که هر سرویس گیرندهای که تمایل به استفاده از سرویس فوق را دارد از پورت مشابه استفاده نماید . در برخی موارد ممکن است مجبور شویم از پورت دیگری استفاده نمائیم . وضعیت فوق به سیستم عامل و سرویس دهنده DNS نصب شده بر روی یک کامپیوتر بستگی دارد.
DNS
DNS مسئولیت حل مشکل اسامی کامپیوترها ( ترجمه نام به آدرس ) در یک شبکه و مسائل مرتبط با برنامه های Winsock را بر عهده دارد. به منظور شناخت برخی از مفاهیم کلیدی و اساسی DNS ، لازم است که سیستم فوق را با سیستم دیگر نامگذاری در شبکه های مایکروسافت(NetBIOS ) مقایسه نمائیم . قبل از عرضه ویندوز 2000 تمامی شبکه های مایکروسافت از مدل NetBIOS برای نامگذاری ماشین ها و سرویس ها ی موجود بر روی شبکه استفاده می کردند. NetBIOS در سال 1983 به سفارش شرکت IBM طراحی گردید. پروتکل فوق در ابتدا بعنوان پروتکلی در سطح لایه " حمل " ایفای وظیفه می کرد.در ادامه مجموعه دستورات NetBIOS بعنوان یک اینترفیس مربوط به لایه Session نیز مطرح تا از این طریق امکان ارتباط با سایر پروتکل ها نیز فراهم گردد. NetBEUI مهمترین و رایج ترین نسخه پیاده سازی شده در این زمینه است . NetBIOS برای شیکه های کوچک محلی با یک سگمنت طراحی شده است . پروتکل فوق بصورت Broadcast Base است . سرویس گیرندگان NetBIOS می توانند سایر سرویس گیرندگان موجود در شبکه را از طریق ارسال پیامهای Broadcast به منظور شناخت و آگاهی از آدرس سخت افزاری کامپیوترهای مقصد پیدا نمایند. شکل زیر نحوه عملکرد پروتکل فوق در یک شبکه و آگاهی از آدرس سخت افزاری یک کامپیوتر را نشان می دهد. کامپیوتر ds2000 قصد ارسال اطلاعات به کامپیوتری با نام Exeter را دارد. یک پیام Broadcast برای تمامی کامپیوترهای موجود در سگمنت ارسال خواهد شد. تمامی کامپیوترهای موجود در سگمنت مکلف به بررسی پیام می باشند. کامپیوتر Exeter پس از دریافت پیام ،آدرس MAC خود را برای کامپیوتر ds2000 ارسال می نماید.
همانگونه که اشاره گردید استفاده از پروتکل فوق برای برطرف مشکل اسامی ( ترجمه نام یک کامپیوتر به آدرس فیزیکی و سخت افزاری ) صرفا" برای شبکه های محلی با ابعاد کوچک توصیه شده و در شبکه های بزرگ نظیر شبکه های اترنت با ماهیت Broadcast Based با مشکلات عدیده ای مواجه خواهیم شد.در ادامه به برخی از این مشکلات اشاره شده است .
بموازات افزایش تعداد کامپیوترهای موجود در شبکه ترافیک انتشار بسته های اطلاعاتی بشدت افزایش خواهد یافت .
پروتکل های مبتنی بر NetBIOS ( نظیر NetBEUI) دارای مکانیزمهای لازم برای روتینگ نبوده و دستورالعمل های مربوط به روتینگ در مشخصه فریم بسته های اطلاعاتی NetBIOS تعریف نشده است .
در صورتی که امکانی فراهم گردد که قابلیت روتینگ به پیامهای NetBIOS داده شود ( نظیر Overlay نمودن NetBIOS بر روی پروتکل دیگر با قابلیت روتینگ ، روترها بصورت پیش فرض بسته های NetBIOS را منتشر نخواهند کرد. ماهیت BroadCast بودن پروتکل NetBIOS یکی از دو فاکتور مهم در رابطه با محدودیت های پروتکل فوق خصوصا" در شبکه های بزرگ است . فاکتور دوم ، ساختار در نظر گرفته شده برای نحوه نامگذاری است . ساختار نامگذاری در پروتکل فوق بصورت مسطح (Flat) است .
Flat NetBios NameSpace به منظور شناخت و درک ملموس مشکل نامگذاری مسطح در NetBIOS لازم است که در ابتدا مثال هائی در این زمینه ذکر گردد. فرض کنید هر شخص در دنیا دارای یک نام بوده و صرفا" از طریق همان نام شناخته گردد. در چنین وضعیتی اداره راهنمائی و رانندگی اقدام به صدور گواهینمامه رانندگی می نماید. هر راننده دارای یک شماره سریال خواهد شد. در صورتی که از اداره فوق سوالاتی نظیر سوالات ذیل مطرح گردد قطعا" پاسخگوئی به آنها بسادگی میسر نخواهد شد.
چند نفر با نام احمد دارای گواهینامه هستند؟
چند نفر با نام رضا دارای گواهینامه هستند؟
در چنین حالی اگر افسر اداره راهنمائی و رانندگی راننده ای را بخاطر تخلف متوقف نموده و از مرکز و بر اساس نام وی استعلام نماید که آیا " راننده ای با نام احمد قبلا" نیز مرتکب تخلف شده است یا خیر ؟" در صورتی که از طرف مرکز به وی پاسخ مثبت داده شود افسر مربوطه هیچگونه اطمینانی نخواهد داشت که راننده در مقابل آن همان احمد متخلف است که قبلا" نیز تخلف داشته است . یکی از روش های حل مشکل فوق، ایجاد سیستمی است که مسئولیت آن ارائه نام بصورت انحصاری و غیرتکراری برای تمامی افراد در سطح دنیا باشد. در چنین وضعیتی افسر اداره راهنمائی و رانندگی در برخورد با افراد متخلف دچار مشکل نشده و همواره این اطمینان وجود خواهد داشت که اسامی بصورت منحصر بفرد استفاده شده است . در چنین سیستمی چه افراد و یا سازمانهائی مسئله عدم تکرار اسامی را کنترل و این اطمینان را بوجود خواهند آورند که اسامی بصورت تکراری در سطح دنیا وجود نخواهد داشت؟. بهرحال ساختار سیستم نامگذاری می بایست بگونه ای باشد که این اطمینان را بوجود آورد که نام انتخاب شده قبلا" در اختیار دیگری قرار داده نشده است . در عمل پیاده سازی اینچنین سیستم هائی غیر ممکن است.مثال فوق محدودیت نامگذاری بصورت مسطح را نشان می دهد. سیستم نامگذاری بر اساس NetBIOS بصورت مسطح بوده و این بدان معنی است که هر کامپیوتر بر روی شبکه می
سایر محصولات :
تحقیق در مورد پروتکل ها و DNS
تحقیق در مورد پروتکل ها و...
تولید گندم د ر ایران 12 صتولید گندم د ر ایران 12 ص...
تحقیق در مورد پروانه برگخوار سفید امریکایی افت جدی و خطرناک باغ ها و جنگلهای ایران Recovered 7 صتحقیق در مورد پروانه برگخوار سفید...
تولید کمپوست 8صتولید کمپوست 8ص...
تحقیق در مورد پرخاشگری در نوجوانانتحقیق در مورد پرخاشگری در نوجوانان...
تحقیق در مورد پانکریشن در ایرانتحقیق در مورد...
تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسلتولید مثل و...
تولید ناب و انبوهتولید ناب و انبوه...
تحقیق در مورد پایان ازدواج در اسکاندیناویتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد ویژگیها و روشهای آزمون رنگ آستری برپایه کرومات روی و اکسید آهن برای مصارف روی در و پنجرههای فلزیتحقیق در مورد ویژگیها و روشهای...
تولید طناب نایلونیتولید طناب نایلونی...
گزارش کارآموزی آشنایی با آموزش سیستمهای مخابراتی، رشته کاردانی کامپیوتر، اداره مخابرات شهرستان ..آزادشهرگزارش کارآموزی آشنایی با آموزش...
تولد تا مرگ ستارگان 22صتولد تا مرگ ستارگان...
دانلود گزارش کارآموزی کارشناسی عمران ساختمان اسکلت فلزیدانلود گزارش کارآموزی کارشناسی عمران ساختمان اسکلت...
تحقیق در مورد پاستوریزه سازی 8 صتحقیق در مورد پاستوریزه سازی 8...
تحقیق در مورد وظایف فرزندان نسبت به والدینتحقیق در مورد وظایف...
توضیحی در پیرامون مسایل عمرانیتوضیحی در پیرامون مسایل عمرانی...
گزارش کارآموزی کامپیوتر با موضوع ICDL..گزارش کارآموزی کامپیوتر با موضوع...
تحقیق در مورد وصیت چمرانتحقیق در مورد وصیت چمران...
توضیحاتی درباره ی لوبیاتوضیحاتی درباره ی لوبیا...
تحقیق در مورد وصیت نامه سیاسی الهی امامتحقیق در مورد وصیت نامه سیاسی ...
دانلود گزارش کارآموزی کارگاه قالب سازی و پرس کاری قائمدانلود گزارش کارآموزی کارگاه...
گزارش کارآموزی سخت افزار کامپیوتر اداره برق شهرستان ایذه..گزارش کارآموزی سخت افزار کامپیوتر اداره برق...
توضیح مختصری درباره جامعه شناسی کشاورزیتوضیح مختصری درباره جامعه شناسی...
تحقیق در مورد ورزش در دوران بارداریتحقیق در مورد ورزش در دوران...
توسعه کارآفرینی روستاییتوسعه کارآفرینی روستایی...
تحقیق در مورد واشر تختتحقیق در مورد واشر...
دانلود گزارش کارآموزی اصول طراحی جیگ و فیکسچرها، شرکت سایپا دیزلدانلود گزارش کارآموزی اصول طراحی جیگ و...
توسعه ظرفیت های بخش خصوصیتوسعه ظرفیت های بخش خصوصی...
گزارش کارآموزی پشتیبانی و اسمبل سیستم ها شرکت امید بار..گزارش کارآموزی پشتیبانی و اسمبل سیستم...
تحقیق در مورد واحد الفینتحقیق در مورد واحد...
توسعه صادراتتوسعه صادرات...
تحقیق در مورد هنرهای تجسمیتحقیق در مورد هنرهای تجسمی...
دانلود گزارش کارآموزی عمران احداث ساختمان مسکونیدانلود گزارش کارآموزی...
توسعه روستایی و کارآفرینی روستایی در چینتوسعه روستایی و کارآفرینی روستایی...
تحقیق در مورد هنرهای تجسمی عناصر بصری نقطه، خط، سطح و حجم نقطهتحقیق در مورد هنرهای...
تحقیق در مورد هنر مجسمه سازی در یونان 72 صتحقیق در مورد هنر مجسمه سازی در...
گزارش کارآموزی شرکت ماشین سازی اراک – گروه متالوژی..گزارش کارآموزی شرکت...
توزیع برقتوزیع برق...
دانلود گزارش کارآموزی ریسندگی و بافندگی و تکمیل کارخانه مخمل ریس بازیاباندانلود گزارش کارآموزی ریسندگی...
توریسمتوریسم...
تحقیق در مورد نگهداری و تعمیرات « نت»تحقیق در مورد نگهداری و...
تحقیق در مورد نیروگاه هسته ایتحقیق در مورد نیروگاه هسته ای...
گزارش کارآموزی کارشناسی عمران نحوه ساخت وساز در بم..گزارش کارآموزی کارشناسی عمران...
توربین گاز 115 صتوربین گاز 115 ص...
دانلود گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر نرم افزار بایگانی و امور کامپیوتریدانلود گزارش کارآموزی...
تهیه ماست و عوامل مشکل زاتهیه ماست و عوامل...
تحقیق در مورد هجرت و نقش آن در پیدایش و تداوم تمدن ها 15 صتحقیق در مورد هجرت...
تحقیق در مورد نگرشی نوین به نظریات سازمان و مدیریت در جهان امروز 52 صتحقیق در مورد نگرشی نوین...
گزارش کارآموزی رشته صنایع اتومبیل، دیفرانسیل خودرو..گزارش کارآموزی رشته صنایع اتومبیل، دیفرانسیل...
تحقیق در مورد مخاطب شناسیفرم خام تایید هزینه های متفرقه شرکت
پاورپوینت در مورد قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی
پاورپوینت در مورد استفاده مجدد از پساب
پروژه های مالی پروژه مالی حسابداری شرکت 41 ص
پروژه های مالی پروژه نسبت های مالی تعهدی و نقدی 30 ص
پروژه های مالی پروژة مالی سیستم حسابداری در بیمه
پروژه های مالی پروژه مالی احداث شرکت سازندۀ وایتکس
نمونه فرم خام اضافه کاری پرسنل
تحقیق در مورد امنیت
تحقیق در مورد مخاطب شناسی
نمونه فرم خام فراموشی ثبت تایم ورود و خروج
نمونه درخواست پرداخت تنخواه گردان
نمونه فرم درخواست ماموریت ساعتی
نمونه فرم مرخصی
تحقیق در مورد مرغداری
نمونه فرم خلاصه کارکرد پرسنل در پروژه ها و اداره های خصوصی
نمونه فرم شرح وظایف هر پرسنل در شرکت و اداره های دولتی و خصوصی
کار در منزل فقط 4 ساعت در روز
کدام نوت بوک بهتر است؟
نمونه فرم خام موجودی اموال شرکت
چک لیست جعبه اورژانس
آسم شغلی
آلودگی محیط زیست 25ص
فرم خام تایید هزینه های متفرقه شرکت
تحقیق در مورد فساد مواد غذایی 30ص
تحقیق در مورد فتح مکه
پاورپوینت در مورد قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی
نمونه فرم تسویه حساب کاری با تمام سرفصل های مورد نیاز تسویه کارمند
تحقیق درباره ی کربوهیدرات ها 22 ص
تحقیق در مورد شش سیگما
تحقیق در مورد شاعران و نثر نویسان قرن هفتم و هشتم
نمونه فرم درخواست شغل رزومه یک شخص،
تحقیق در مورد فشار خون
پاورپوینت در مورد Dermatophytosis
پاورپوینت در مورد بهداشت دهان و دندان
پاورپوینت در مورد ملاحظات دندانپزشکی در بیماران سیستمیک
تحقیق در مورد دمانس
پاورپوینت در مورد کشف منابع جدید رشد و سوددهی در یک اقتصاد شبکه ای با مدل دلتا
پاورپوینت در مورد تاریخچه زبان دلفی
پاورپوینت در مورد دقت و خطا در اندازه گیری
پاورپوینت در مورد دفاع مقدس
پاورپوینت در مورد دیکدرها و مولتی پلکسرها
پاورپوینت در مورد سیستمهای حمایت از تصمیم
پاورپوینت در باره ی یادگیری درخت تصمیم
پردازش تحلیلی برخط برای پشتیبانی تصمیم
فرم خروج کالا از انبار
فرم خام ابلاغ سفارشات به کارخانه
نمونه فرم درخواست شغل رزومه یک شخص،
فرم توضیح شرح تنخواه ادارات دولتی و خصوصی
نمونه فرم خام تسویه کامل با کارمند
نمونه فرم تسویه حساب کاری با تمام سرفصل های مورد نیاز تسویه کارمند
نمونه فرم شرح وظایف هر پرسنل در شرکت و اداره های دولتی و خصوصی
فرم خام تایید هزینه های متفرقه شرکت
کلمات کلیدی :حمل داده اسفاده اسامیzwnj کامپیورهای میزبان اسفاده میzwnj نماید مامی کامپیورهای موجود افسر اداره راهنمائی این اطمینان ایجاد رجمه اسامیzwnj کامپیورهای اسفاده میzwnj گردید منظور رجمه اسامیzwnj سرویس دهنده اسفاده میzwnj پروکل فوق شبکه های میzwnj شود دهنده dns این اطمینان پروکل udp حمل داده میzwnj اسفاده پروکل netbios سرویس پروکل دهنده
- ۹۶/۰۹/۱۰